Het gemak van inhuys!

  • Lift aanwezig
  • Gratis parkeren
  • Eigen bezorgdienst/pinnen aan huis
  • Interieuradvies op afspraak
  • CBW garantie regeling

Inhuys Haulerwijk

Onze collectie vriendelijk geprijsde meubelen, verlichting en woonaccessoires nodigen uit om het huis weer eens lekker te veranderen of helemaal opnieuw in te richten. Onze showroom biedt 2500m² woonplezier met daarin een 30-tal woonkamers, waarin je een compleet ingericht en gedecoreerd interieur aantreft. Hier kun je sfeer proeven, je laten inspireren en ideeën opdoen. In onze grote shop vind je allerhande woonaccessoires voor iedere inrichting. We hebben ook een zolder waar van alles in de opruiming staat voor soms wel meer dan 50% korting.

Advies

Natuurlijk willen wij je graag adviseren bij het vinden van de meubels of accessoires die het beste bij je passen, zonder opdringerig te zijn. Dus bij inhuys!, daar voel je je écht thuis……
Let op: Deze website is met hetzelfde gevoel voor interieurs samengesteld als onze winkelcollectie, maar ze is niet compleet. Zie haar niet in plaats van, maar als opstap voor een bezoek aan inhuys!
PS: inhuys! kunt u vinden op een woonboulevard samen met Roech wonen, Happy@Home, Hummel keukens, Hummel badkamers, Colors@Home en Juthout. Kortom, alles voor het hele interieur! Dus kom gezellig shoppen, de koffie staat klaar!!!