Interieuradvies

Adviseurs bij Inhuys!
De “inhuys-ontwerper” is deskundig door opleiding en ervaring en weet hoe jouw woonstijl het beste kan worden vormgegeven. Zij adviseert over meubelen, indelingen, kleuren, verlichting en accessoires. Kortom: over alles wat met het interieur te maken heeft.

Het interieuradvies
Bij inhuys! weten we wat wonen is. Als klant zie je misschien door het bos de meubelen niet meer. Laat je door onze interieurontwerpers door het oerwoud van meubelen leiden.

Kleuren combineren
Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur of om een mix van nieuw en bestaand, zij kan voor jou een passend ontwerp maken. Een ontwerp waarbij je je thuis voelt. En dat is wat wonen is…

Een ontwerp waarbij je je thuis voelt
Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur of om een mix van nieuw en bestaand, zij kan voor jou een passend ontwerp maken. Een ontwerp waarbij je je thuis voelt. En dat is wat wonen is!

Hoe gaat het in z’n werk?
Je maakt een afspraak met één van de interieurontwerpers. Na een gezamenlijk rondje door de winkel worden jou/jullie wensen en eisen, mogelijkheden en onmogelijkheden besproken aan de hand van de meegebrachte plattegrond (en eventueel foto’s van de in te richten ruimte). Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een bezoek aan huis, wordt een schetsontwerp gemaakt. Nadat deze is goedgekeurd volgt het definitieve ontwerp op schaal met daarbij een kleuradvies, materialenplan en eventueel lichtplan.
Dit advies is gratis als je bij ons een bestelling plaatst v.a. ca. € 3000,- . Alléén een kleuradvies of lichtplan is ook mogelijk.
Geen interieuradvies nodig maar alleen een finishing touch aanbrengen in het interieur? De uitkomst: onze interieurontwerpers geven ook stylingadvies. Accessoires, kunst aan de muur, verlichting, alles kan. Laat je verrassen door ons dynamische team.

Meer weten of direct een afspraak inplannen?
U kunt ons bereiken tijdens openingstijden op telefoonnummer 0516-423310
of mail naar info@inhuys.nl