Bezorgen

Bezorgkosten

  • Order boven de € 750,- op 1 adres in 1 keer in de regio gratis
  • Order onder de € 750,- op 1 adres in 1 keer in de regio € 60,- tot € 90,-*
  • Extra voorrijkosten (i.v.m. voor niets rijden) in regio € 60,- tot € 90,-*

* bezorging in kilometers, prijs in €

  • 00-30 km € 60,-
  • 30-50 km € 75,-
  • >50 km binnen de drie noordelijke provinciën € 90,-
  • daarbuiten offerte van extern vervoersbedrijf

Wat doen we wel en wat niet

Wij proberen altijd de goederen daar te krijgen waar u dat wenst echter onder bepaalde voorwaarden. De goederen worden ter plaatse afgeleverd zonder dat de gezondheid van onze medewerkers daarbij in gevaar komt: zij verwijderen geen deuren, trapleuningen of andere zaken. Onze bezorgers leveren niet door dakramen, via balkon en via buitentrappen o.i.d.

De ruimte waar de goederen komen te staan dient dermate leeg te zijn dat er niet eerst meubelen verplaatst hoeven te worden.

Het niet ter plaatse af kunnen leveren van de goederen is geen reden om het artikel te weigeren of te annuleren. U bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor de inpasbaarheid van de artikelen.

De bij u afgeleverde goederen worden uitgepakt, gemonteerd (met uitzondering van bouwpakketten) en samen met u op gebreken of beschadigingen gecontroleerd.

Mocht het zo zijn dat u bij normaal gebruik van het artikel later nog gebreken constateert, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk proberen het probleem op te lossen.

Wij bezorgen zelf niet door heel Nederland, dit besteden we uit aan een vervoersbedrijf. Dan gelden ook de aflevervoorwaarden van de betreffende vervoerder wat betreft uitpakken en montage van de goederen.

Meer informatie over het bezorgen leest u in de bezorg-, en leveringsvoorwaarden van het CBW.

cbw_logo